Φωτογράφιση Υποδημάτων

Για Eshop σε λευκό φόντο

 

Η φωτογράφιση υποδημάτων έχει γίνει για εμάς καθημερινή συνήθεια γνωρίζοντας πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Γνωρίζουμε ακόμα ότι ειδικά πολύ μεγάλες εταιρείες προσλαμβάνουν ένα με δύο άτομα προσωπικό για την φωτογράφιση υποδημάτων που στην πραγματικότητα οι μεγάλες ποσότητες φωτογράφισης είναι μόνο  2, άντε 3 φορές τον χρόνο. Και το κακό αυτού είναι ότι πάλι λόγω του πολύ μεγάλου ταυτόχρονου όγκου τα άτομα αυτά δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Σας ανακοινώνουμε λοιπόν ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν καθώς βάση του εξοπλισμού, της τεχνογνωσίας και της μαζικής παραγωγής που διαθέτουμε, καταφέραμε να φωτογραφίζουμε από 300 έως 500 υποδήματα την ημέρα, με παράδοση φωτογραφιών σε έως 4 ημέρες, με εγγύηση αποτελέσματος και όλα αυτά με τιμές από 2€/υπόδημα, συμπεριλαμβανομένου 3 φωτογραφίες ανά παπούτσι, δηλαδή ούτε καν, 0,70€/φωτογραφία!!!

Το σκέφτεστε ακόμη;;;

Φωτογράφιση Υποδημάτων

Για EshopΦορεμένα σε Μοντέλο

 

Άλλη μία πρωτοποριακή υπηρεσία που φέραμε για το Eshop σας, είναι η φωτογράφιση των υποδημάτων σας φορεμένα σε μοντέλο και σε απόλυτο λευκό φόντο!

Προφανώς η φωτογράφιση υποδημάτων σε μοντέλο δεν είναι κάτι καινούργιο στην αγορά αλλά η φωτογράφιση υποδημάτων σε μοντέλο και με απόλυτο λευκό φόντο για να έχει ομοιομορφία η σελίδα σας αλλά και η δυνατότητα να εισάγετε τα προϊόντα στο Skroutz, δεν μπορεί καμία άλλη εταιρεία να σας το παρέχει!

Επιπλέον, επειδή στην εταιρεία μας έχουμε σχεδόν καθημερινά φωτογράφιση με μοντέλα, μπορούμε να αναλάβουμε και μικρές ποσότητες χωρίς ελάχιστες χρεώσεις, ενώ οι τιμές μας συμπεριλαμβάνουν την αμοιβή της φωτογράφισης, το μοντέλο και τα απαραίτητα γραφιστικά!

Το κόστος για την φωτογράφιση των υποδημάτων σε μοντέλο συμπεριλαμβανομένου όλα τα παραπάνω, παρέχεται από 4€-6€/υπόδημα!

ΔημιουργίαVideo

Για Eshop σε λευκό φόντο

 

Φέραμε το Product Video στην Ελλάδα από το εξωτερικό!

Και το φέραμε διότι έπειτα από έρευνα, οι πελάτες του Ίντερνετ αγοράζουν κατά 65% περισσότερο, προϊόντα που εμφανίζονται σε βίντεο σε σχέση με την απλή φωτογραφία.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα Eshop του εξωτερικού παρουσιάζουν πλέον όλα τα προϊόντα τους εκτός από τις φωτογραφίες και με product video.

Ξέραμε ότι για να το φέρουμε στην Ελλάδα θα έπρεπε το κόστος του να είναι χαμηλό, να υπάρχει τέλεια τεχνογνωσία του λευκού φόντου και να παραδίδεται γρήγορα στον πελάτη για να μπορεί να μην χάνει πωλήσεις!

Τα καταφέραμε λοιπόν έχοντας κατακτήσει την τεχνογνωσία του λευκού φόντου και το παραδίδουμε με μόνο 2€/βίντεο και με μία ημέρα παράδοση!

Έχουμε

Ότι Χρειάζεστε

 

Ταχύτητα

Παραλαβή, φωτογράφιση, ρετούς, επιστροφή προϊόντων, παράδοση φωτογραφιών μέσα σε έως 4 ημέρες για ποσότητες έως και 500 υποδήματα την ημέρα!

Ποιος άλλος μπορεί;

Χαμηλές Τιμές

3 φωτογραφίες ανά υπόδημα, με ξεγύρισμα σε απόλυτο λευκό φόντο, εφέ καθρεπτισμού, δυνατότητα εισαγωγής στο Skroutz και παράδοση σε έως 4 ημέρες, μόνο με 2€...

Δεν ξανάγινε!

Product Video

Είμαστε η μόνη εταιρεία που διαθέτει την τεχνογνωσία του απόλυτου λευκού φόντου και στο βίντεο! Κερδίστε τον ανταγωνισμό δείχνοντας το προϊόν σας με βίντεο μόνο με επιπλέον 2€/υπόδημα.

Παροχή Μοντέλων

Ελάτε να φωτογραφίσουμε τα υποδήματα σας σε απόλυτο λευκό φόντο φορεμένα σε μοντέλο για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα! Μοντέλο ποδιών παρέχουμε εμείς!

Το Όραμα μας

 

Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε την μεγαλύτερη επίσημη εταιρεία φωτογράφισης ρούχων και προϊόντων στην Ελλάδα, αντιλαμβανόμενη της ανάγκης των επιχειρήσεων βάση των αναγκών της εποχής μας και όχι του εκάστοτε φωτογράφου.

Ένας επιχειρηματίας έχει αναλάβει τα χρέη πολλών δραστηριοτήτων όπως να είναι λογιστής, πωλητής, διαχειριστής internet και εντέλει όχι επιχειρηματίας!

Καταφέραμε λοιπόν για το κομμάτι που μας αναλογεί (την φωτογράφιση για το Eshop), να δίνουμε την δυνατότητα στον επιχειρηματία να μην σπαταλάει άλλο χρόνο για  φωτογράφιση των ρούχων και των προϊόντων του και να του παρέχουμε τα πάντα εμείς!

01

Εγγύηση Αποτελέσματος

Είμαστε η μοναδική εταιρεία που δεν ζητάμε προκαταβολές και  αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα των φωτογραφιών μας, δεν μας πληρώνετε! 

02

Χρόνοι Φωτογράφισης

Όλα τα αιτήματα πελατών για φωτογράφιση καλύπτονται συνήθως εντός 5 ημερών χειμώνα καλοκαίρι! Δεν κλείνουμε για διακοπές... Πάντα εδώ για εσάς.

03

Παράδοση Φωτογραφιών

Η παράδοση των φωτογραφιών πραγματοποιείται από 1 ημέρα έως 5 ημέρες ανάλογα το ρετούς που έχει συμφωνηθεί να γίνει ανάλογα προϊόν!

04

Παραλαβή Προϊόντων

Δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε εμείς την μεταφορά και την επιστροφή των προϊόντων σας, εντός Αττικής, με το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό μας.

Τιμές ΜαζικήςΦωτογράφισης Υποδημάτων

 

Πρωτοπορήσαμε και στον τομέα φωτογράφισης υποδημάτων καθώς δημιουργήσαμε ειδικό τομέα στην εταιρεία μας που ασχολείται μόνο με την φωτογράφιση παπουτσιών.

Κατορθώνοντας να τυποποιήσουμε την φωτογράφιση υποδημάτων, χωρίς να μειώσουμε ούτε στο ελάχιστο την ποιότητα μας, καταφέραμε να φωτογραφίζουμε 300-500 υποδήματα ημερησίως και με παράδοση φωτογραφιών σε έως 4 ημέρες!

Το υλικό που παραλαμβάνετε βάση της συγκεκριμένης προσφοράς περιλαμβάνει πάντα: 3 φωτογραφίες ανά υπόδημα (προφίλ, 3/4 μπροστά και 3/4 πίσω) σε απόλυτο λευκό φόντο και με εφέ καθρεπτισμού για τρισδιάστατο αποτέλεσμα.

Τέλος, η δυνατότητα παραλαβής των υποδημάτων από τον χώρο σας, και η επιστροφή του σε εσάς σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είτε δεν επηρεάζει καθόλου τους προγραμματισμένους δειγματισμούς σας είτε τις άμεσες πωλήσεις σας.

Αμοιβή φωτογράφισης

50 - 100 υποδήματα 3€/υπόδημα

100 - 200 υποδήματα 2,5€/υπόδημα

200 υποδήματα και πάνω 2€/υπόδημα

*Σε ορισμένα ήδη υποδημάτων ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον χρέωση.

Κόστος Μεταφοράς

Το κόστος μεταφοράς των υποδημάτων, είναι στα 30€ το πήγαινε - έλα, ενώ για παραλαβές 150 υποδημάτων και πάνω είναι δωρεάν.

Η μεταφορά και η παράδοση γίνεται συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας και όχι κατά απαίτηση του πελάτη.

Υποδήματα σε Μοντέλο

Καθώς καθημερινά σχεδόν πραγματοποιούμε φωτογραφίσεις με χρήση μοντέλων, εύκολα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε ακόμη μεγαλύτερους όγκους, φωτογραφίζοντας τα υποδήματα φορεμένα σε μοντέλο με συνολικό κόστος 5€/υπόδημα.

Υπηρεσία Video

Κόστος Video: 2€/υπόδημα

Η υπηρεσία Video και η παραπάνω τιμή αφορά μόνο τους πελάτες που πραγματοποιούν βίντεο για όλα τα υποδήματα του eshop τους και όχι για επιλεγμένα προϊόντα και παρέχετε μόνο εφόσον πρώτα διαμορφώσουν κατάλληλα την ιστοσελίδα τους.

17 years of experience helping people for best solutions

OurShoes Portfolio