Φωτογράφιση Ρούχων

Σε Μοντέλο για Social

 

Ο στόχος είναι ένας και είναι απλός!

Όμορφες Real Life φωτογραφίες με χρήση μοντέλων, για να κερδίσουμε αρκετά like και μέσω αυτού, οι υποψήφιοι πελάτες να μεταβούν στο eshop και να δουν όλα τα προϊόντα – ρούχα για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

Μπορεί πολλοί να πουλάνε μόνο από την χρήση Social αλλά απλά δεν έχουν καταλάβει ότι αν είχαν και ένα eshop οι πωλήσεις τους θα ήταν πολλαπλάσιες!

Οι φωτογραφίες για λογαριασμούς Social θα μπορούν να είναι στουντιακές για μικρότερο κόστος αλλά η αλήθεια είναι ότι μακροπρόθεσμα οι εξωτερικές φωτογραφίσεις είναι αυτές που κερδίζουν πολύ περισσότερο το κοινό…

Promo Video For Your Social Media

Play Video
Έχουμε

Ότι Χρειάζεστε

 

Φωτογράφιση σε εξωτερικούς χώρους

Κατά την ατομική φωτογράφιση ρούχων ο πελάτης επιλέγει και καθορίζει όλες τις κατευθυντήριες γραμμές της φωτογράφισης. Επιλογή μοντέλου, make up artist, χρώμα φόντου κλπ.

Μαζική Φωτογράφιση

Ενώσαμε το πελατολόγιο μας και διαμοιράσαμε τα κόστη για να μπορείτε να φωτογραφίζετε ακόμα και μικρές ποσότητες ρούχων! Ακόμα και 10 ρούχα πλέον μπορείτε να τα φωτογραφίσετε σε μοντέλο!

Μεταφορά Ρούχων για Φωτογράφιση

Αντί να μεταφέρετε τα ρούχα στο στούντιο με το ΙΧ σας και να τσαλακώνονται, ερχόμαστε εμείς και τα παραλαμβάνουμε και σας τα επιστρέφουμε με το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό μας.

Εύρεση και Παροχή Μοντέλων

Αφήστε να είναι δικό μας πρόβλημα η εύρεση μοντέλων για την φωτογράφιση των ρούχων σας!

Παρέχουμε μεγάλη γκάμα επιλογής, ανάμεσα σε  ανδρικά, γυναικεία και Plus Size μοντέλα.

Το Όραμα μας

 

Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε την μεγαλύτερη επίσημη εταιρεία φωτογράφισης ρούχων και προϊόντων στην Ελλάδα, αντιλαμβανόμενη της ανάγκης των επιχειρήσεων βάση των αναγκών της εποχής μας και όχι του εκάστοτε φωτογράφου.

Ένας επιχειρηματίας έχει αναλάβει τα χρέη πολλών δραστηριοτήτων όπως να είναι λογιστής, πωλητής, διαχειριστής internet και εντέλει όχι επιχειρηματίας!

Καταφέραμε λοιπόν για το κομμάτι που μας αναλογεί (την φωτογράφιση για το Eshop), να δίνουμε την δυνατότητα στον επιχειρηματία να μην σπαταλάει άλλο χρόνο για  φωτογράφιση των ρούχων και των προϊόντων του και να του παρέχουμε τα πάντα εμείς!

01

Εύρεση Μοντέλων

Διαλέξτε ανάμεσα στα συνεργαζόμενα μοντέλα. Όλα τα συνεργαζόμενα μας μοντέλα έχουν αρκετά μεγάλη εμπειρία!

02

Μεταφορά Ρούχων

Ερχόμαστε και παραλαμβάνουμε όλα τα ρούχα και σας τα επιστρέφουμε με το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό μας.

03

Μικρή ποσότητα

Μην χάνετε πωλήσεις, περιμένοντας να μαζέψετε μεγάλες ποσότητες για να μπορείτε να κάνετε φωτογράφιση! Αναλαμβάνουμε ακόμα και 10 ρούχα!

04

Παράδοση Φωτογραφιών

Σε μία ημέρα από την φωτογράφιση έχετε όλο το φωτογραφικό υλικό έτοιμο προς ανέβασμα στην σελίδα σας! 

Τιμές ΕξωτερικήςΦωτογράφισης ρούχων σε μοντέλο

 

Η Real Life φωτογραφίσεις ρούχων για Social συνήθως πραγματοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους. Εξωτερικοί χώροι μπορεί να είναι μία παραλία, ένα στενό δρομάκι, μία πλατεία, ένας κήπος και γενικά η φαντασία είναι ο μόνος περιορισμός.

Μην ξεχνάμε βέβαια τις φωτογραφίσεις σε εσωτερικό χώρο, συνήθως σε κάποιο μαγαζί με ωραία διακόσμηση που μας παραχωρείτε για την φωτογράφιση.

Μέσα στα καθήκοντα μας, αλλά και τις υπηρεσίες μας, αναλαμβάνουμε έως και πλήρως την εύρεση σημείων ή και την συμφωνία με μαγαζιά που μπορούν να μας παραχωρήσουν τον χώρο τους.

Όποια κι αν είναι η τελική επιλογή σημείου το σίγουρο είναι ότι οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι εντυπωσιακές για να “πάρουν” περισσότερα like, που θα ακολουθήσουν σε περισσότερους followers και κατ επέκταση σε περισσότερες πωλήσεις!

Και αυτό το καταφέρνετε μαζί μας διότι δεν κάνουμε φωτογραφίσεις με απλά μία κάμερα και έναν φακό! Ο επιπλέον εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε για μία εξωτερική φωτογράφιση ρούχων κάνει τις φωτογραφίες μας πραγματικά εντυπωσιακές!

Αμοιβή Φωτογράφισης

Το κόστος φωτογράφισης σε εξωτερικούς χώρους ποικίλει από την ποσότητα των ρούχων, την ποσότητα των τελικών φωτογραφιών (λόγω ότι υπόκεινται σε επαγγελματικό ρετούς) και την επιλογή του σημείου.

Ενδεικτικά το κόστος μίας εξωτερικής φωτογράφισης, κυμαίνεται από 150€-400€.

Αμοιβή Make Up

Εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά και το κόστος κυμαίνεται από 50€ - 80€ συνήθως ανάλογα τον όγκο πάλι των ρούχων και τον αριθμό αλλαγών - Refresh make up που θα απαιτηθούν.

Αμοιβή Μοντέλου

Το κόστος  καθορίζεται από 80€ - 200€ ανάλογα τις ώρες που απαιτούνται για την φωτογράφιση.

Στις εξωτερικές φωτογραφίσεις προτείνουμε την επιλογή μοντέλων με όσο μεγαλύτερη εμπειρία.

Ο λόγος απλός. Όσο πιο έμπειρο μοντέλο, τόσο περισσότερα ρούχα θα βγάλουμε φωτογραφία στον ίδιο χρόνο...

Γιατί εμάς;

Παρέχουμε ειδικό φορτηγό μεταφοράς των ρούχων που βοηθάει στην αλλαγή των μοντέλων. Και όσο πιο πολύ χρόνο γλιτώνουμε τόσο περισσότερες φωτογραφίες έχουμε...

Εξοπλισμός που χρησιμοποιείται, τεχνητά φώτα, πολλαπλοί φακοί, ειδικό ρετούς φωτογραφιών, εγγυούνται ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα!

17 years of experience helping people for best solutions