Δεν Είναι Διαφημιστικό Trick
Φωτογραφίζουμε δωρεάν για να σας στηρίξουμε

Αντιλαμβανόμενοι της κατάστασης που επικρατεί αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε κάτι που δεν έχει γίνει ξανά στην Ελλάδα!
 
Η εταιρεία μας σε συνεργασία με τα μοντέλα μας αλλά και με την τεράστια συμβολή της Make Up Artist μας, αποφασίσαμε να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τις επιχειρήσεις σας αυτή την δύσκολη περίοδο.
 
 Ως εκ τούτου, για το διάστημα, από 23/11/2020 έως και τις 28/11/2020 θα παρέχουμε δωρεάν φωτογραφίσεις σε όλες τις επιχειρήσεις, με βάση τις παρακάτω προδιαγραφές ανά κατηγορία.

Φωτογράφιση Ρούχων

Επιχειρήσεις με ενεργό eshop θα επωφεληθούν δωρεάν φωτογράφιση έως 20 ρούχων φορεμένα σε μοντέλο, σε φόντο της επιλογής τους (γκρί καλλιτεχνικό, απαλό γκρί ή απόλυτο λευκό).

Επιχειρήσεις που δεν έχουν eshop αλλά που πωλούν τα προϊόντα τους μόνο μέσω Social, θα παρέχεται δωρεάν φωτογράφιση έως 10 ρούχα φορεμένα σε μοντέλο, σε γκρι καλλιτεχνικό φόντο. Τα ρούχα που εντάσσονται στην δωρεάν φωτογράφιση, είναι όλη η ένδυση εκτός των αμπιγιέ και των νυφικών.

Σε περίπτωση αιτήματος παραπάνω ποσότητας θα χρεώνεται η διαφορά.

Φωτογράφιση Κοσμημάτων

Επιχειρήσεις με ενεργό eshop θα επωφεληθούν δωρεάν φωτογράφιση έως 20 κοσμημάτων φορεμένα σε μοντέλο, όπως το δείγμα της φωτογραφίας.

Επιχειρήσεις που δεν έχουν eshop αλλά που πωλούν τα προϊόντα τους μόνο μέσω Social, θα παρέχεται δωρεάν φωτογράφιση έως 10 κοσμημάτων.

Σε περίπτωση αιτήματος παραπάνω ποσότητας θα χρεώνεται η διαφορά.

Φωτογράφιση Υποδημάτων

Επιχειρήσεις με ενεργό eshop θα επωφεληθούν δωρεάν φωτογράφιση έως 20 υποδημάτων όπως το δείγμα της φωτογραφίας.

Επιχειρήσεις που δεν έχουν eshop αλλά που πωλούν τα προϊόντα τους μόνο μέσω Social, θα παρέχεται δωρεάν φωτογράφιση έως 10 υποδημάτων.

Σε περίπτωση αιτήματος παραπάνω ποσότητας θα χρεώνεται η διαφορά.

Διαδικασία Φωτογράφισης

Ο πελάτης θα πρέπει να έχει παραδώσει την ποσότητα που επιθυμεί στην εταιρεία μας: Δοιράνης 9, Καλλιθέα Αττικής, 17671 έως τις 21.11.2020 και ώρα 16:00 έπειτα από επικοινωνία μαζί μας.
 
Τα προϊόντα θα φωτογραφηθούν στο προαναφερθές διάστημα και θα ενημερωθείτε για την ημερομηνία και ώρα που μπορείτε να τα παραλάβετε.
 
Τα μοντέλα που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι τα διαθέσιμα και προσφερόμενα μοντέλα αυτής της βοηθητικής καμπάνιας βάση των πρακτορείων και δεν δύναται η επιλογή από εσάς.
 
Είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση του επισυναπτόμενου εγγράφου στο τέλος της σελίδας, και η επαναποστολή του σε εμάς πριν την παράδοση των προϊόντων σας.
 

 

Update: Απαντάμε στις ερωτήσεις που μας θέσατε βάση του email της προσφοράς.

Η προσφορά ισχύει για όλους και δεν χρειάζεται να είστε ενεργοί πελάτες μας.
Ωράριο παραλαβών: Έως Παρασκευή 21.11.2020: 11:00-18:00 και Σάββατο 22.11.2020: 11:00-16:00, έπειτα από απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία.

Η συμπλήρωση της φόρμας αιτήματος είναι υποχρεωτική.

Σε περιπτώσεις παραπάνω ποσοτήτων από τα δωρεάν της προσφοράς, ο τιμοκατάλογος βρίσκεται στην σελίδα μας στο παρακάτω link: Τιμοκατάλογος

Για την παραλαβή των προϊόντων θα πρέπει να έχετε εκδώσει Δελτίο Αποστολής στα στοιχεία μας που θα βρείτε στο τέλος του email.

ProductPhotography.gr
Δοϊράνης 9, Καλλιθέα
Τηλ: 211 800 4200
pro@productphotography.gr
ΑΦΜ:133620153, ΔΟΥ: Καλλιθέας